TheaterTrapTour De concertzaal

Tijdens de TheaterTraptour treden voor U op in het Groene Kerkje het duo Ageeth de Haan en Frans Groen. Zij brengen een compilatie van liedjes die Ageeth en Frans spelen tijdens de sounchecks van hun voorstellingen voor kinderen. Het afstellen van het geluid is het moment om van alles uit te proberen en door te zingen. Met liedjes van o.a. Andrew Gold, Norah Jones en the Beatles. Zondag 10 september in het Groene kerkje, aanvang 11:00 en 12:30. Op dezelfde tijden speelt tevens het popkoor Back in time op in de Stompe Toren van Aartswoud. ’s Middags gaat het programma verder met Merijn en Cor Beemster in de theaterkerk Wadway en Anna en Irma in ’t Kerkhuys in Spanbroek. Aanvangstijden 14:00 en 15:30.

Verder is het deze 10e september Open Monumentendag. Er is dus extra veel te zien en te beleven. Zo’n open dag biedt een mooie gelegenheid om een kijkje te nemen in de historie van de dorpen en kennis te maken met de vele activiteiten die er plaatsvinden. Wanneer u dit combineert met de TheaterTraptour, mixt u heel treffend alle ingredi├źnten tot een gevuld dagje uit!
Tenslotte een tip: bent u op zoek naar een leuke activiteit voor een familiedag of vriendentrip? Dan is de TheaterTrapTour op 10 september ideaal! 

Graag tot Theaters, tot Traps en tot Tours!

Zondag 10 september 2017
vanaf 11.00 uur
Entree: Vrijwillige bijdrage
 
     
© Het Groene Kerkje   webdesign: Studio van Alfen