Willem Schoone & Victor Posch
'We naderen het indianengebeid'
De concertzaal
Op zondag 24 maart a.s. spelen de bekende muzikanten Willem Schoone en Victor Posch hun eerste muziektheatervoorstelling in het Groene Kerkje in Lambertschaag.

Willem Schoone en Victor Posch zijn 2 rasmuzikanten met een behoorlijke staat van dienst. Zij speelden in een groot aantal bands met vele muzikanten in binnen- en buitenland, deden studiowerk en werkten mee aan vele cd’s.

In hun eerste gezamenlijke voorstelling hebben ze hun krachten gebundeld en vertellen zij verhalen over onder andere hun leven als muzikant, de spuit, oude auto’s en de liefde.

Samen met meester-gitarist Robbert Smit begeleiden ze hun sappige, ontroerende en grappige verhalen natuurlijk muzikaal met zelfgeschreven nummers. In deze voorstelling wisselen ze moeiteloos verschillende muziekstijlen als pop en rock ’n roll af met country, blues en ballads.

Willem Schoone – bas, gitaar, zang
Victor Posch – sax, piano, zang
Robbert Smit – gitaar, zang

Met deze muzikale theatervoorstelling treden zij op zondag 24 maart a.s. om 15.00 uur op in het Groene Kerkje, Noordeinde 30 in Lambertschaag. De zaal is vanaf 14.30 uur open. De toegangsprijs is 15 euro p.p

 

Zondag 24 maart '19
15.00 uur (zaal is vanaf 14.30 open)
Entree: € 15,00

     
© Het Groene Kerkje   webdesign: Studio van Alfen