De vrijwilligers

Vrijwilligers

Sinds de oprichting  in 1974 vormt de groep vrijwilligers een van de steunpilaren van het Groene Kerkje. Ze zijn van cruciaal belang voor het in stand houden en exploitatie van het kerkje en hebben daarom een bijzondere plaats in deze kleine organisatie.

De werkzaamheden zijn van diverse aard, van algemene tot specialistische taken, waaronder hand-en spandiensten van ambachtelijke en technische aard.
Het bestuur wil graag de organisatie optimaliseren door de verhuur van het kerkje  en de coordinatie van de facilitaire dienst uit te besteden aan vrijwilligers.

Reageer, als u interesse en wat vrije tijd hebt!
U bent zeer welkom en in ruil voor uw inzet kunt u altijd gratis de concerten bezoeken en gezamenlijk de sfeer van het Groene Kerkje delen.


Gastvrouwen:
Carine Hermans, Carla Kaandorp, Afra Weber, Anneke Dercksen, Ina Bulk, Ria Langedijk, Inge Boon, Janny Verwey, Hetty Loenen, Bea Bakker, Maria Almeida, Anneke Zandt, Terese van RaanKlussers:
Frans Groen, Peter van Loenen, Luit Kwantes, Hendrik Timmermans, Ronald en Marion Groen, Cees Verlaat, Ron en Carina Hermans, Thamis Commandeur, Carla Kaandorp, Afra Weber.Kassadienst:
Joost van Alfen, Wim Reijs, Anneke Derksen, Carina Hermans, Gerrit Burggraaf. 
       
© Het Groene Kerkje   webdesign: Studio van Alfen