november, 2021

20nov20:1523:00SimonèZ

SimonèZ met Mixed Up

 

Dirk-Jan en Simone Zuurbier (samen SimonèZ) zijn met hun tweetjes in staat om een volledig concert op de planken te zetten, met gitaar, zang en contrabas. Liederen over de liefde uit Nederland, maar ook uit Frankrijk, Duitsland en zelfs Turkije. Tijdens hun concerten worden de nummers met zichtbare en onzichtbare draden verbonden door persoonlijke verhalen en anekdotes.

Toch kiezen zij er speciaal voor vanavond voor om samen met  2 bijzondere muzikanten het podium te bestijgen. Marcel Groot heeft niet alleen een bedrijf in Vintage Electric Piano’s, maar hij speelt er ook nog eens op. Deze avond zal hij onder andere een Harmonium en een Wurlitzer meenemen. En Tom Overboom is opgegroeid in een slagwerkers gezin, hij is bovendien heel handig en vervaardigt dan ook zelf Cajon ’s en snaredrums, maar hij speelt ook geweldig percussie.

Deze avond spelen zij covers in de breedste zin van het woord. Nummers uit het concert ‘und Schmerz en Smart et Amour’ komen aan bod, alleen net weer even anders. Maar ook nieuwe songs uit hun komende programma ‘Onderweg naar de Liefde’ worden ten gehore gebracht. Stel je eens voor Bon Jovi op een Harmonium. De rode draad van deze avond is, hoe kan het ook anders…….Liefde.

 

 

Zaterdag 20 november ‘21

Aanvang 20.15 uur

Entree: € 13

 

WWW.SIMONEZ.NL

Meer

Tijd

(Zaterdag) 20:15 - 23:00 , Entree €13

© Copyright - Stichting Het Groene Kerkje
X